Siri Kahrs (Hydrovolt), Mariann Meinich-Bache (Beyonder) og  Marianne Haugen (Ellinor Batteries) sammen med vertinnen Elisabeth Meidel (Morrow Batteries) og Kristine Fulle-Gee (Battery Norway/Eyde-klyngen), hadde gleden av å besøke både Morrow Research Center (MRC) og Morrow Cell Factory (MCF) under en inspirerende studietur til Agder 24.-25. september.

På agendaen stod også spennende samtaler med Battery Coast på Universitetet i Agder, Fagskolen i Agder og Fagskolen i Viken om status på batteriutdanningene og hvor skoen trykker. Det er en utfordring med søkertallene til studieretningene og vi diskuterte hvordan vi kan løse dette sammen.  Vi ble enige om å arrangere en oppfølgning neste år, på nasjonalt nivå med BattKOMP deltakerne.

Returkraft delte hvordan de holder bedriftsbesøk – en kilde til stor inspirasjon for oss alle!

Til slutt diskuterte vi et spennende prosjekt om Nordisk samarbeid med Vito Laterza fra UiA og Kristine Fuller-Gee, som jobber i det norske teamet i The Nordic Battery Collaboration for talent attraction and retention. Ser frem til å se hva vi kan oppnå sammen på tvers av landegrensene!

 

Les også: Kick-off for Battery Norways kompetansegruppe – Battery Norway